Vi förser hushåll, företag och organisationer med ljus, värme, bredband, rent vatten och god miljö!

Mindre driftstörning Aktuell driftstatus: Mindre driftstörning
Visa mer information

Publicerades
Senast uppdaterad: 20 september 2019 kl 08:49

Bredband

Digitala omsorgstjänster lanseras i vårt fibernät!

Digitala omsorgstjänster direkt hem

Välkommen till Sappas samlingsplats för digitala omsorgstjänster! Tjänsterna på omsorgsportalen.se gör ditt hem både tryggare och smartare. Våra leverantörer erbjuder tjänster som bland annat hjälper dig att styra och hålla koll på hemmet från mobilen eller datorn. Kanske behövs påminnelsehjälp som uppmanar att stänga och låsa ytterdörren och fönster, eller stärka brandsäkerheten genom spisvakter som stänger av spisen innan olyckan är framme. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster.