Eksjö Energi

Nu söker vi en renhållningschef med ansvar för hela renhållningsverksamheten!

Publicerades
Senast uppdaterad: 21 november 2023 kl 15:38

Tycker du om att arbeta tillsammans med andra och har förmågan att få övriga att arbeta gemensamt för att nå bra resultat, är lösningsfokuserad och snabbt kan omprioritera men samtidigt har förmågan att leda och driva utvecklingsarbeten mot uppställda mål då är vi nyfikna på dig.

Tjänsten innebär att du har erfarenhet av personal- och ekonomiansvar och även gärna tidigare erfarenhet inom renhållnings- eller transportsektorn. I din roll som renhållningschef innebär det att säkerställa att insamling sker av de fraktioner som är beslutade inom samverkansorganisationen och som ligger på det kommunala ansvaret. Du ansvarar för drift och funktion av de två återvinningscentralerna som finns i Eksjö kommun och du ansvarar för att utförandet sker inom de lagar och regler som gäller för insamling och hantering av avfall.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan där sista ansökningsdagen är 2023-12-17.

Läs mer om tjänsten här!