IP-TV

Sidan uppdaterades 2023-06-09

TV som du vill med Sappa

IP-TV ger dig bättre ljud och bild och distribueras genom bredbandsnätet till dig som är ansluten till fiber. Gör din beställning genom att gå in på sappa.se och välj ”sök adress”. Om du är ansluten till fiber med inte hittar din adress kan du ringa till Sappas kundlojalitetscenter på 0774 – 444 744 och ange att du har fiber från Eksjö Energi så hjälper de dig.
Sappa har som mål att vara Sveriges kundvänligaste företag. Som kund hos Sappa får ni en leverantör som alltid går att nå. Kundlojalitetscentret finns på plats alla dagar, året om 8-22 och har inga knappval eller långa väntetider.
För Sappa är valfriheten viktig. Därför har de ett instegspaket till ett lågpris (Sappa Alltid) och utöver det finns ett av marknadens bredaste utbud med kanalpaket från bland annat Sappa, C More och Viasat. Om du beställer digitalbox i samband med ditt köp av kanalpaket så skickas den direkt till dig från Sappa.
Digitala omsorgstjänster direkt hem
Välkommen till Sappas samlingsplats för digitala omsorgstjänster! Tjänsterna på omsorgsportalen.se gör ditt hem både tryggare och smartare. Våra leverantörer erbjuder tjänster som bland annat hjälper dig att styra och hålla koll på hemmet från mobilen eller datorn. Kanske behövs påminnelsehjälp som uppmanar att stänga och låsa ytterdörren och fönster, eller stärka brandsäkerheten genom spisvakter som stänger av spisen innan olyckan är framme. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster.

Kundtjänst

0381-19 20 30

bredband@eksjoenergi.se

På supporttelefonen får du möjligheten att prata med en handläggare, få driftinformation samt få tips på felavhjälpning.