Vi förser hushåll, företag och organisationer med ljus, värme, bredband, rent vatten och god miljö!

Mindre driftstörning Aktuell driftstatus: Mindre driftstörning
Visa mer information

IP-Tv

Sidan uppdaterades 2018-07-18

IP-TV är Digital-TV som distribueras via Bredbandet. Detta sätt att ta emot TV-kanalerna ger ett mervärde eftersom det kan göras interaktivt.

IP-TV är för er som har fiberanslutning. Detta på grund av den höga bildkvaliteten och de krav på bandbredd det ställer.

Beställer du TV-box kommer den att skickas direkt till dej från TV-operatören Sappa, som även kommer att fakturera månadsavgifterna.

Om du har fiber men ej finns på Sappa:s hemsida när du ”gör sappatestet!” så kontakta Sappa:s kundtjänst och bekräfta att du har fiber (fiberbox) från Eksjö Energi.

Välj och vraka bland mer än 140 digitala kanaler varav mängder i HD-Format!

Med Sappa får du tv som du vill. Sappa är inte som andra leverantörer. Hos dem lägger de valfriheten i dina händer. Därför har de ett instegspaket till ett lågpris (Sappa Alltid) och sedan har de mer än 25 kanalpaket, endast för att du som kund ska kunna välja efter dina egna intressen.

C More, Viasat och Sappapaket – allt i samma box!

Du kan skaffa kanalpaket från Sappa, C More och Viasat som är proppad med mängder av filmer, massor av sport, djur, natur, musik, vetenskap och barnprogram. De erbjuder också nyheter från b.la. CNN och spännande jordenruntresor med National Geographic. Ja, det finns verkligen något för alla.

För att beställa gå in på http://www.sappa.se eller ring Sappa på 0774-444 744. De svarar alla dagar, kl. 8-22.