Vi förser hushåll, företag och organisationer med ljus, värme, bredband, rent vatten och god miljö!

Mindre driftstörning Aktuell driftstatus: Mindre driftstörning
Visa mer information

Lediga tjänster

Sidan uppdaterades 2020-02-06

Vi utökar vår VA-avdelning med en VA-ingenjör till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som vill arbeta i en mindre verksamhetsnära grupp med mycket samarbete och variation i arbetsuppgifter. Vi värdesätter din kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet där du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du kommer att arbeta med utredningar, planering och genomförande av projekt och andra för VA vidkommande uppgifter för att bibehålla och utveckla en högkvalitativ VA-struktur. 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här!

Vi söker en serviceinriktad receptionist/kundtjänstmedarbetare!

Vi söker dig som vill ingå i vårt team som svarar för kundtjänst inom Eksjö Energi. Tjänsten ställer krav på god samarbetsförmåga, lyhördhet, hög servicenivå och flexibilitet. Det dagliga arbetet innebär mycket kundkontakter både via besök och telefon samt samarbete med övriga verksamheter inom företaget.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari!

Läs mer här!

VA-drift söker ny servicetekniker till Teknik- och underhållsavdelningen

Vi söker en servicetekniker som trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll. Teknik- och underhållsavdelningen har 18 anställda med ansvar för drift- och underhåll av kommunens gator, parker och grönytor samt ledningsnät för VA. Inom avdelningen finns även en egen projekteringsavdelning. Avdelningen står inför ett expansivt skede där ett antal nya områden ska förses med vatten och avlopp samt att befintligt ledningsnät är i behov av renovering.

Läs mer här!